Національні страви
Інгредієнти: варення без великих кісточок – 8-10 ст. л., білки яєць – 2 шт., цукор – за смаком, ванілін – за смаком, молоко – 200 мл, кислув...
Інгредієнти:скумбрія – 1 шт., помідор – 1 шт., цибуля ріпчаста – 0,5 шт., кріп – за смаком, петрушка – за смаком, базилік – за смаком, сіль ...
Інгредієнти: курка копчена (грудинка) – 150 г, капуста броколі, яйця курячі – 4 шт., молоко – 100 мл, сир твердий – 100 г, масло вершк...
Інгредієнти: свинина або яловичина – 500 г, вершкове масло – 50 г, картопля – 1 кг, морква – 1 шт., ріпчаста цибуля – 1 шт., томат-пюре – 12...
Інгредієнти:
Куряче філе – 250 г, відварний рис – 0,5 склянки, консервований горошок – 0,5 склянки, варені яйця – 3 шт., свіжі огірки – 1-2...
Інгредієнти:
Філе риби — 900 г, морква — 2 шт., часник — 2 зубчики, рослинна олія — 2 ст. л. цукор — 1 ч. л., зелень кропу, петрушки, базил...
Інгредієнти:
Пшоно — 1 склянка,
Сало-шпик — 200 г,
Картопля — 3–4 шт.,
Морква — 1 шт.,
Ріпчаста цибуля — 1–2 шт.,
Розтерте сало з ...
Інгредієнти:
Невелика курка — 1 шт. (близько 1 кг), вода — 1,5 л, морква — 1 шт., ріпчаста цибуля — 1 шт., корінь петрушки —
20 г, свіжі ...
Інгредієнти:
3/4 чашки борошна та цукру, 2/3 чашки молока, 2/3 чашки журавлини, 1/4 чашки лляного насіння, 1/3 чашки ол...
Інгредієнти: 2 шт. яєць, 2 шт. плавлених сирків, 50 мл. майонезу, 3-4 зубчики часнику, вафельні кошики, зелень.
Приготування:
...