Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами
29.12.2016
Різдвяна гуска з яблуками та апельсинами
Інгредієнти:
гуска ціла – 1 шт., мед – 3 ст. ложки, яблука – 4 шт., апельсини – 4 шт., сіль, перець – за смаком, часник – 2-3 зубчики.
Тушку помити. Змішати мед із сіллю та перцем, вичавити часник. Натерти гуску цією сумішшю. Зробити маленькі надрізи, щоб витікав жир. Яблука порізати і вийняти серцевину. Апельсини порізати зі шкуркою. Нафарширувати тушку фруктами. Зашити нитками.
Викласти гуску у жаровню, накрити кришкою, запікати 1,5 години, поливаючи жиром, що виділяється. Потім зняти кришку і зарум’янити протягом 20 хвилин (можна в режимі гриль). Перед подачею вийняти нитки.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: