ГРИБНИЙ ПАШТЕТ (З ПЕЧЕРИЦЬ)
01.07.2016
ГРИБНИЙ ПАШТЕТ (З ПЕЧЕРИЦЬ)
У кожному маленькому грибочку міститься 18 амінокислот, вітамін D, вітаміни групи B, залізо, цинк, калій, марганець, фосфор. Також дуже важливим є вміст справжнього природнього йоду в печерицях. Та й на цьому не завершується перелік корисного в шампіньйонах – його доповнюють меланін (один з найпотужніших природніх антиоксидантів) та грибний хітин, котрий чудово очищує організм від токсинів та шлаків. Інгредієнти:
печериці (можна заморожені) – 500 г
великі цибулини – 2 шт.
горішки кеш’ю – 1 склянка
олія для смаження
сіль за смаком
дрібка чорного меленого перцю
мускатний горіх мелений – 1 ч. л.
дрібка кардамону
мелений коріандр – 1 ч. л.
Приготування:
Дрібно ріжемо цибулю, підсмажуємо на пательні до золотистого кольору.
До підсмаженої цибулі додаємо печериці та помішуючи продовжуємо смажити. Потрібно слідкувати, щоби не випарувалась уся рідина.
Додаємо в пательню з печерицями й цибулею горіхи кеш’ю, сіль, усі прянощі та тушкуємо ще 15 хв.
Даємо суміші вистигнути та збиваємо її до однорідності блендером.
www.uamodna.com
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...












comments:
no_commentsadd_comment: