Рисові кульки
01.03.2017
Рисові кульки
Інгредієнти:
> рис відварений – 200 г,
> вершки – 150 мл,
> сир твердий – 100 г,
> яйця – 2 шт.,
> борошно, сухарі панірувальні, сіль і спеції – за смаком.
Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 75 хв.
Приготування:
Вершки нагріти, змішати з тертим твердим сиром і, постійно помішуючи, довести до однорідної маси (сир повинен повністю розчинитися). Додати рис, сіль та спеції, ретельно перемішати.
Викласти рис у форму, добре втрамбувати і поставити у холодильник, щоб охолов. Коли охолоне, порізати на шматочки будь-якої форми. Або загорнути ще теплий рис у харчову плівку (сформувати «ковбаски»), а потім, коли охолоне, порізати на шматочки. Або ж просто трохи охолодити рис і сформувати кульки.
Кожну кульку чи шматочок рису обваляти у борошні, потім у збитому яйці, а потім у панірувальних сухарях. Обсмажити кульки з усіх боків до золотистої скоринки у розігрітій олії. Подавати прикрасивши гілочками кислиці звичайної.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: