Салат «Венеція»
01.06.2017
Салат «Венеція»
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Приготування:
Куряче філе зварити, порізати маленькими шматочками. Зварені яйця натерти. Зварену картоплю порізати кубиками. Гриби порізати та посмажити. Сир натерти. Чорнослив замочити у теплій воді на 15 хвилин.
Викладати салат шарами: порізаний чорнослив, куряча грудка, картопля, гриби, яйця, сир. Кожен шар за бажанням солити, перчити, змащувати майонезом. Зверху салат можна прикрасити порізаним огірком.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: