Cалат з квашеною капустою і грибами
03.04.2017
Cалат з квашеною капустою і грибами
Інгредієнти:
> сушені гриби – 200 г,
> квашена капуста – 200 г,
> картопля – 200 г,
> цибуля – 1 шт.,
> часник – 2 зубці,
> рослинна олія для смаження,
> кунжутна олія за смаком,
> соєвий соус і зелень за смаком.
Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Приготування:
Картоплю помийте, щільно укладіть в каструлю і залийте водою так, щоб вона покривала овочі на півсантиметра. Відваріть картоплю на невеликому вогні до готовності. Охолодіть.
Сушені гриби вимочіть і обсмажте на олії. Додайте до грибів соєвий соус, подрібнену зелень і часник.
Картоплю поріжте невеликими кубиками, змішайте з капустою, грибами і порізаною півкільцями цибулею.
Перед подачею на стіл полийте салат кунжутною олією і посипте порізаною зеленню.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: