Томатний суп-пюре з квасолею
01.03.2017
Томатний суп-пюре з квасолею
Інгредієнти:
> помідори – 500 г,
> біла консервована квасоля – 1 банка,
> бекон – кілька смужок,
> цибуля – 1 шт.,
> часник – 1 зубець,
> червоний винний оцет –
1 ст. ложка,
> цукор – 1 ст. ложка,
> сіль, чорний мелений перець,
> прованські трави, зелень – за смаком,
> оливкова олія – для подачі.
Приготування:
Цибулю і часник поріжте і обсмажте на олії. Додайте очищені від шкірки і порізані помідори, сіль, перець, прованські трави. Додайте квасолю (трохи залиште для подачі), 400-500 мл гарячої води (або бульйону) і варіть 15 хвилин.
Збийте суп блендером, додайте цукру і оцту. Якщо суп густий, то додайте ще бульйону і знову доведіть до кипіння.
Бекон поріжте і обсмажте на сухій сковороді.
Подавайте суп, прикрасивши беконом, квасолею і зеленню. Збризніть оливковою олією.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: