ТОП-7 начинок для тарталеток та волованів
31.08.2017
ТОП-7 начинок для тарталеток та волованів
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи інших алкогольних напоїв. Підійдуть і на випадок неочікуваних гостей, коли ви не знаєте, чим їх пригостити. Воловани та тарталетки можна спекти самостійно або ж купити готові в магазині та зберігати у шафі до потрібного моменту. Чим їх наповнити? Існує кілька безпрограшних варіантів начинок для тарталеток та волованів.
Начинка для тарталеток з сиром та часником
Твердий сир потріть на дрібній тертці. Додайте круто варене яйце, натерте на тертці. Заправте майонезом та додайте 1-2 зубчики часнику, пропущені через прес.
Начинка для тарталеток з фаршмаком
Фаршмак – це салат з сардини. Розімніть консервовану сардину, додайте варене яйце, натерте на тертці. Заправте майонезом. Для пікантності можна додати трішки цибулі.
Начинка для тарталеток з сиром та зеленню
Вам знадобиться будь-який вершковий сир (Альметте, Філадельфія, Маскарпоне), зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля, базилік – на ваш смак) і зубчик часнику. Поріжте зелень, часник пропустіть через прес, змішайте з сиром та наповніть тарталетки чи воловани.
Начинка для тарталеток з сиром та червоною рибою
Червону рибу поріжте на маленькі шматочки, змішайте з вершковим сиром та наповніть тарталетки. Або викладіть у них спочатку сир, а зверху – рибу.
Начинка для тарталеток з печінковим паштетом
Візьміть готовий печінковий паштет, а краще – приготуйте його самостійно. Для цього посмажте курячу печінку з морквою та цибулею, потім подрібніть блендером та додайте розтоплене вершкове масло. Добре перемішайте та наповніть тарталетки. До паштету добре пасує брусничний соус.
Начинка для тарталеток з креветками
Варене яйце, порізаний сир та кукурудзу заправити майонезом. Викласти в тарталетку, зверху покласти кілька варених креветок. Можна прикрасити зеленню чи свіжим огірком.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: