Теплий салат з червоної квасолі
03.04.2017
Теплий салат з червоної квасолі
Інгредієнти:
> квасоля консервована червона:
1 банка,
> гриби: 150 г,
> горіхи волоські: 100 г,
> зелень за смаком.
Для заправки:
> оцет винний білий: 1 ст. ложка,
> олія пісна: 1/8 склянки,
> гірчиця: 1/2 ч. ложки,
> сіль, перець за смаком.
Приготування:
Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду. У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.
Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати й добре перемішати. Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: