1

Тема: Громадянство

Я особа без громадянства, у 2009 році вийшла із громадянства Росії. Тепер подаю документи на отримання громадянства України згідно ст. 9. Мені повідомили, що необхідно пред'явити довідку про відсутність судимості в країні в якій я колись проживала. Звернувшись у Консульство мені повідомили що такої довідки мені не мають право видавати оскільки я вже не їхня громадянка. Що мені у такому випадку робити, куди звертатись чи можливо такої довідки не потрібно???

2

Re: Громадянство

Відповідно до підпункту 2 пункту 491 Порядку провадження за заявами і поданнями з питань громадянства України та виконання прийнятих рішень, затвердженого Указом Президента України від 27 березня 2001 року № 215, особа без громадянства подає документ, виданий уповноваженим органом іноземної держави, на території якої постійно проживала особа до прибуття в Україну, про відсутність підстав, передбачених пунктами 1 і 3 частини п’ятої статті 9 Закону України «Про громадянство», за наявності яких особа не приймається до громадянства України (документ про те, що особа на території іноземної держави не вчиняла тяжких або особливо тяжких злочинів, злочинів проти людства та не здійснювала геноцид).

Для розгляду заяви про прийняття до громадянства, необхідно надати відповідь уповноваженого органу іноземної держави про відмову у наданні таких даних із зазначенням причини такої відмови.

http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/215/2001

3

Re: Громадянство

Согласно "Стаття 9. Прийняття до громадянства України" п.2 :
Іноземці, які   подали   зобов'язання   припинити    іноземне
громадянство,    повинні   подати   документ   про   це,   виданий
уповноваженим  органом  відповідної  держави,  до   уповноваженого
органу  України  протягом  двох  років  з  моменту прийняття їх до
громадянства   України.   Якщо  іноземці,  маючи  всі  передбачені
законодавством   цієї   держави   підстави  для  отримання  такого
документа,  з  незалежних  від них причин не можуть отримати його,
вони подають декларацію про відмову від іноземного громадянства"

Вопросы:
- где оформляется подобная Декларация?( ее образец-НАКАЗ
16.08.2012 № 715-форма 45) ;
- имеют ли право в ОВИРе отказать в приеме подобной Деклации?
-Можно ли подать подобную Декларацию спустя 6 месяцев после принятия в гражданство Украины?( непринятие такой Декларации мотивировали : а чем вы докажете , что в вашей стране не предусмотрен выход из гражданства, и это прорехи в нашем (украинском) законодательстве?
Очень надеюсь на вашу помощь. Заранее благодарю.

4

Re: Громадянство

How to convert ape to mp3 visit this site: free ape to mp3 converter online order  body convert .ape to .mp3 she  Convert APE to lossless compressed audio formats like APE to M4A (Apple Lossless) or APE to FLAC Audio provides full support for the Unicode character set. That way it can handle not only Latin scripts, but also Japanese, Cyrillic, Arabic or Indian. If you like music from all over the world, you can tag your files correctly.