Національні страви
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи ін...
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю (а ...
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівень с...
Інгредієнти: > консервований тунець – 1 банка > помідор – 1 шт. > яйця – 2 шт. > маслини – 1 банка > фета – 3 ст. ложки > листя салату...
Інгредієнти: > квасоля консервована червона: 1 банка, > гриби: 150 г, > горіхи волоські: 100 г, > зелень за смаком. Для заправки...
Інгредієнти: > сушені гриби – 200 г, > квашена капуста – 200 г, > картопля – 200 г, > цибуля – 1 шт., > часник – 2 зубці, > рослинна о...
Інгредієнти: > рис відварений – 200 г, > вершки – 150 мл, > сир твердий – 100 г, > яйця – 2 шт., > борошно, сухарі панірувальні, сіль і...
Інгредієнти: > помідори – 500 г, > біла консервована квасоля – 1 банка, > бекон – кілька смужок, > цибуля – 1 шт., > часник – 1 зубець,...
Інгредієнти: > тісто для піци, > шинка – 8-10 скибочок, > салямі – 8-10 скибочок, > пепероні – 8-10 скибочок, > сир – 4-6 скибочок, > ...
Інгредієнти: гуска ціла – 1 шт., мед – 3 ст. ложки, яблука – 4 шт., апельсини – 4 шт., сіль, перець – за смаком, часник – 2-3 зубчики...