Рагу з цвітною капустою
01.04.2016
Рагу з цвітною капустою
Інгредієнти: рослинна олія – 1 ст. л., жовта паста каррі – 2 ч. л., ріпчаста цибуля – 1 шт., терте коріння імбиру – 1 ч. л., варений або консервований горох нут – 1/2 склянки, цвітна капуста – 1 качан, томати у власному соку – 425 мл., сіль – 1 ч. л., мелений перець – 1/8 ч. л., лаврове листя – 1 шт., вода – 1/2 склянки, нарізана кінза – 1/2 склянки, нарізане листя м’яти – 2 ст. л.
Приготування: Нагріти масло в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Додати порошок каррі і готувати протягом однієї хвилини до появи аромату. Додати нарізану цибулю; смажити до м’якості 6-8 хвилин. Додати імбир і горох нут, перемішати. Потім додати помідори і томатний сік з банки. Додати суцвіття капусти, сіль, перець, лаврове листя і воду. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і накрити кришкою. Готувати 15-20 хвилин до готовності капусти. Зняти з вогню. Додати нарізану зелень, перемішати.
retsepty.online.ua
Схожі новини:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
Комментарі:
Коментарів ще не булоДодати коментар: