Печені яблука з медом і горіхами
31.08.2016
Печені яблука з медом і горіхами

Інгредієнти:
5-6 середніх яблук
0,5 склянки меду з горіхами
кориця
цукор
Приготування:
Виріжте серцевину яблука і додайте в отвір трохи цукру з корицею. Підготовлені яблука поставте в духовку на кілька хвилин (10-15). Щоб вони не втратили форму – проколіть їх шкірку виделкою в декількох місцях. Готові яблука укладіть в креманку і полийте медом з горіхами.
dp.vgorode.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: