ЧОВНИКИ З БЕКОНОМ І СИРОМ
23.12.2015
ЧОВНИКИ З БЕКОНОМ І СИРОМ
Інгредієнти: 4 листа цикорію, 1/2 апельсина (сік), 30 г вершкового масла, 4 тонкі скибочки бекону, 150 г грюйера, сіль, перець. Соус: 30 г борошна, 20 г вершкового масла, 1/2 л молока, 1 сир «Весела Корівка» вершковий, мускатний горіх. Посипка: 2 ст. л. панірувальних сухарів, 1/2 ст. л. дуже дрібно нарубаної петрушки, зубчики часнику, 2 ст. л. тертого пармезану, 1 ч. л. оливкової олії.
ПРИГОТУВАННЯ
Очистіть головку цикорію від зовнішнього листя. Розтопіть вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Викладіть листя цикорію в один шар. Посипте сіллю, перцем, полийте апельсиновим соком. Готуйте 15-20 хвилин. Спробуйте проколоти ножем – він повинен легко входити. Дістаньте зі сковороди.
Приготуйте соус бешамель. Розтопіть вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додайте борошно і розітріть його дерев’яною ложкою. Енергійно помішуйте до отримання однорідної маси. Частинами влийте молоко. Кожну частину розмішуйте, щоб не утворювалися грудки. Половину молока додайте дуже маленькими порціями, половину – більшими. Коли почнете вливати другу половину молока, переходьте на помішування віночком. Коли заллєте все молоко, шматочками додавайте сир. Постійно помішуйте. Варіть до загусання. Додайте сіль, перець, дрібку мускатного горіха. Готовий соус остудіть до теплого.
Увімкніть верхній гриль або духовку для розігріву. Змішайте і розітріть в ступці інгредієнти посипання. Наповніть човники соусом, посипте крихтами і обмотайте в скибочки бекону. Запечіть під грилем або в духовці (з конвекцією) до золотистого!
ПРИГОТУВАННЯ
Очистіть головку цикорію від зовнішнього листя. Розтопіть вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Викладіть листя цикорію в один шар. Посипте сіллю, перцем, полийте апельсиновим соком. Готуйте 15-20 хвилин. Спробуйте проколоти ножем – він повинен легко входити. Дістаньте зі сковороди.
Приготуйте соус бешамель. Розтопіть вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додайте борошно і розітріть його дерев’яною ложкою. Енергійно помішуйте до отримання однорідної маси. Частинами влийте молоко. Кожну частину розмішуйте, щоб не утворювалися грудки. Половину молока додайте дуже маленькими порціями, половину – більшими. Коли почнете вливати другу половину молока, переходьте на помішування віночком. Коли заллєте все молоко, шматочками додавайте сир. Постійно помішуйте. Варіть до загусання. Додайте сіль, перець, дрібку мускатного горіха. Готовий соус остудіть до теплого.
Увімкніть верхній гриль або духовку для розігріву. Змішайте і розітріть в ступці інгредієнти посипання. Наповніть човники соусом, посипте крихтами і обмотайте в скибочки бекону. Запечіть під грилем або в духовці (з конвекцією) до золотистого!
povarnya.com
Схожі новини:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
Комментарі:
Коментарів ще не булоДодати коментар: