Грибний суп з перловою крупою
30.09.2016
Грибний суп з перловою крупою

Інгредієнти:
> печериці – 300 г,
> картопля – 300 г,
> перлова крупа – 30 г,
> цибуля – 1 шт.,
> вода – 1 л,
> олія – 2 ст. ложки,
> сіль, чорний мелений перець за смаком.
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Приготування:
Перловку промийте, покладіть в киплячу воду, зменшіть вогонь і варіть біля 30 хвилин.
Цибулю почистіть, наріжте чвертькільцями і обсмажте на олії.
Гриби наріжте скибочками і додайте до цибулі. Обсмажте до випаровування рідини.
Картоплю почистіть і наріжте кубиками, додайте в суп.
Через 10 хвилин додайте в суп гриби з цибулею, посоліть і поперчіть за смаком. Варіть ще близько 10 хвилин.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: