Пшоняна каша із запеченою грушею
01.12.2016
				Пшоняна каша із запеченою грушею
 
					Інгредієнти:  
> пшоняна крупа за смаком,
> груша: 1 шт.,
> вершкове масло: 20 г,
> молоко: 1 склянка,
> цукор, кориця і лимонний сік за смаком,
> рідкий мед за смаком,
> гранола (домашні мюслі) для посипання.
Рівень складності: Легко 
Цінова категорія: Доступно 
Приготування:
Попередньо відварену пшоняну крупу прогрійте в молоці з додаванням солі і цукру, в кінці додайте вершкове масло.
Поріжте грушу скибочками, посипте цукром, корицею і полийте лимонним соком. Покладіть на грушу вершкове масло і загорніть у фольгу. Запікайте в розігрітій духовці до м’якості.
Висипте кашу на тарілку, по краях полийте рідким медом. По центру викладіть скибочки груші та посипте гранолою.
patelnya.com.ua
related_news:
14.04.2021
					
						 Ми всі живемо і працюємо в епоху постійних змін, коли доводиться швидко знаходити рішення і постійно вчитися чомусь новому. Під час панд...
				  
Ми всі живемо і працюємо в епоху постійних змін, коли доводиться швидко знаходити рішення і постійно вчитися чомусь новому. Під час панд...					
31.10.2017
					
						 Восени, разом зі зниженням температури, скороченням світлового дня та збільшенням кількості опадів, більшість людей починає відчувати заг...
				  Восени, разом зі зниженням температури, скороченням світлового дня та збільшенням кількості опадів, більшість людей починає відчувати заг...					
02.10.2017
					
						 Скласти грамотний і збалансований раціон – завдання не з легких. Багато господинь беруться за вивчення статей в популярних онлайн-журнала...
				  Скласти грамотний і збалансований раціон – завдання не з легких. Багато господинь беруться за вивчення статей в популярних онлайн-журнала...					












comments:
no_commentsadd_comment: