Медовий квас
31.08.2016
Медовий квас
Квас, який містить молочну і оцтову кислоту, добре втамовує спрагу, сприяє гарному травленню, покращує обмін речовин і заспокійливо діє на нервову систему. Ферменти в такому квасі зменшують кількість хвороботворних мікробів у шлунку і кишечнику, поліпшують тонус м’язів, знімають втому, зміцнюють судини і серцевий м’яз. Крім того, квас містить в своєму складі набір вітамінів, амінокислот і мікроелементів, які позитивно впливають на організм при авітамінозі, цинзі, крихкості зубів та пошкодженій зубній емалі.
Інгредієнти:
9 літрів води
800 г меду
2 лимона
800 г родзинок
2 ст. л. борошна
15 г дріжджів
Приготування:
На 800 г меду беруть 2 тонко порізаних лимона, 800 г родзинок. Усе це заливають 9 л холодної води, в ній розмішують 2 ст. л. борошна і 15 г дріжджів. Через добу підливають 1 л кип’яченої води. Коли родзинки і лимони спливуть на поверхню, рідину треба процідити та перелити в пляшки, вклавши по 2-3 родзинки. Зберігати горизонтально в холодному місці. Через 2-3 дні квас готовий до вживання.
24medok.ru
Схожі новини:
14.04.2021
Ми всі живемо і працюємо в епоху постійних змін, коли доводиться швидко знаходити рішення і постійно вчитися чомусь новому. Під час панд...
31.10.2017
Восени, разом зі зниженням температури, скороченням світлового дня та збільшенням кількості опадів, більшість людей починає відчувати заг...
02.10.2017
Скласти грамотний і збалансований раціон – завдання не з легких. Багато господинь беруться за вивчення статей в популярних онлайн-журнала...
Комментарі:
Коментарів ще не булоДодати коментар: